Personvernerklæring for nyttflyselskap.no

Formål

Når du besøker nyttflyselskap.no bruker vi informasjonskapsler (cookies) for å innhente ikke-personlig informasjon til å analysere webtrafikk og brukeratferd.

Ved å oppgi din e-postadresse samtykker du til at vi sender deg informasjon om nyttflyselskap.no og at vi bruker e-postadressen din til å gjøre dette.

Ønsker du å melde deg av, kan du enkelt gjøre dette ved å klikke på avmeldingslinken i en av e-postene du mottar fra oss.

Hvordan personopplysningene innhentes

  • Vi samler inn e-postadressen din gjennom påmeldingsskjemaet på nettsiden. Det er frivillig å oppgi dette.
  • Dersom du sender oss en søknad på e-post vil vi også samle inn e-postadressen din og eventuelle andre personopplysninger du oppgir i søknaden

Hvordan personopplysningene lagres

Personopplysningene lagres i vårt e-postsystem som er plassert på servere innenfor EU og oppfyller strenge sikkerhetskrav i henhold til gjeldende personopplysningslov.

Melder du deg på våre nyhetsbrev vil e-postadressen din lagres frem til du eventuelt melder deg av nyhetsbrevet.

Sender du oss en søknad til crew eller hovedkontor, vil vi behandle dine  personopplysninger og lagre disse inntil søknadsprosessen er avsluttet.

Endring og sletting av personopplysninger

Ønsker du å endre eller slette dine opplysninger kan du kontakte oss på e-post personvern@nyttflyselskap.no

Dine rettigheter

Du har rett til innsyn i personopplysningene vi har lagret om deg og hvordan de behandles.

Du har også rett til å kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysningene, i henhold til gjeldende lover og regler. Behandlingen av dine personopplysninger er basert på ditt samtykke, og du kan til enhver tid trekke tilbake ditt samtykke.

Dersom du har noen spørsmål eller du føler noe er uavklart, kan du ta gjerne ta kontakt med oss på personvern@nyttflyselskap.no.

Du har også anledning til å klage til tilsynsmyndighetene som er Datatilsynet i Norge. Du finner deres kontaktinformasjon på www.datatilsynet.no.


Tilbake